Sjukt!

Idag var jag och kollade på Västervik vs Gislaved. Matchen slutade 6-2 till Västervik, de gör 2 mål i öppet mål. jag är gymt besviken på GSK som inte spelar bättre hockey än ett U-16 lag.

Första perioden: Gislaved får en utvisning redan efter 2:18 minuter och reda efter 3 sekunder gör VIK mål, backen Andreas Lind får en pass och går direkt på skott mot mål, pucken tuchar Ahlbin Hernod, den unga och lovande supertalangen. Philip Sjöbring kan inte ta målet för han var skymd. Gislaved spelar hockey som ett U-16 lag och de fortsätter så perioden ut.

Andra perioden: VIK får en utvisning efter 4 minuter, GSK får inte riktigt ta och ställa upp sig i anfallzon. Efter 27:36 gör Fredrik Strand mål på en retur och det blir genast match. Efter 1 minut gör VIK ytterligare ett mål, det var ett väldigt märkligt mål men det var en styrning. En minut efter att VIK har gjort mål så gör Fredrik Strand ytterligare ett mål, det va en pass av Johan grönberg och målvakte hann inte förflytta sig. När det är 1:30 kvar gör VIK mål i powerplay. I andra perioden vinner GSK allt mer och mer närkamper och det känns som att de kommer att vända matchen.

tredje perioden: VIK gör mål efter 1:36 minuter i Powerplay, Andreas Kristof tog på sig en onödig utvisning i slutet av andra perioden. Ännu en gång är det en styrning och Philip Sjöbring kan inte gör mycket åt målet. När det är 4:30 minuter kvar tar GSK ut målvakten omhopp att kunna kvittera, jag tycke att det är märkligt cochat av GSKs tränare. efter 20 sekunder gör VIK mål och matchen är avgjord. När det är 1:50 minuter kvar tar de ut Sjöbring igen och VIK gör mål efter 10 sekunder. Det är SJUKT hur man kan cocha så dåligt som GSKs tränare.